Diari Més

El Cós del Bou s'omplirà de rumba amb la sisena Festa Gitana

Els actes tindran lloc aquest dissabte dia 27 a partir de les 9 del matí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb el 25è aniversari de l'Associació Gitana de Tarragona, aquest dissabte arribala sisenaFesta Gitana de la ciutat.L'esdevenimenttindràlloc al carrer Cós del Bou, ques’omplirà d’activitats per a tota la família a partir de les 9 del matí i fins ben entrada la matinada.

L’esmorzar popular donarà el tret de sortida a un programa d’actes farcit d’activitats per a grans i petits. A continuació, tindrà lloc el tradicional campionat de botifarra i al migdia, el vermut popular. A la tarda, i com a novetat d’enguany, es donaran cita diferents colles geganteres del Camp de Tarragona per celebrar els 25 anys de l’Associació Gitana de Tarragona. La música serà l’encarregada d’amenitzar la nit amb un karaoke i l’actuació de ‘La Tailla’. La jornada clourà amb el sopar popular i la Festa de la Rumba Catalana amb el grup ‘Son Como Son’.

25 anys de l'AssociacióGitana de Tarragona

La sisenaFesta Gitana coincideix amb la commemoració dels 25 anys de l’Associació Gitana de Tarragona. Fa un quart de segle que l'entitat treballapel poble gitano a la ciutat i volen celebrarla feina feta durant tots aquests anys.Nascuda l’any 1991, entre els objectius de l’Associació Gitana de Tarragona destaca la formació de les generacions més joves de gitanos de la ciutat. És per això que l’entitat realitza diverses activitats, com classes d’informàtica, música, cuina, reciclatge professional i altres activitats artístiques i festives. L’Associació Gitana també inclou l’Associació de Dones Gitanes i la de Joves.

Actes de laFesta Gitana de Tarragona - 09:00 hores:Esmorzar de germanor - 10:30 hores: Campionat de botifarra (inscripcions al local de l'Associació) - 13:30 hores: Vermut Popular amb rumba - 17:30 hores: Concentració de colles geganteres - 18:15 hores: Cercavila - 19:00 hores: Balls finals - 20:00 hores: Karaoke - 21:00 hores: Actuació de La Tailla - 22:00 hores: Sopar popular - 23:00 hoers: Festa de rumba catalana amb Son Como Son

El Cós del Bou s'omplirà de rumba amb la sisena Festa Gitana

El Cós del Bou s'omplirà de rumba amb la sisena Festa GitanaCedida

El Cós del Bou s'omplirà de rumba amb la sisena Festa Gitana

El Cós del Bou s'omplirà de rumba amb la sisena Festa GitanaCedida

tracking