Diari Més

Indústria

El Port de Tarragona exporta mòduls de maquinària industrial a Anvers

El passat divendres es va iniciar el segon embarcament d’un projecte de construcció de grans estructures dedicat a la indústria

El Port de Tarragona exporta mòduls de maquinària industrial a Anvers

El Port de Tarragona exporta mòduls de maquinària industrial a AnversDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona es consolidacom un dels ports de referència al Mediterrani en exportació de càrregues especials. Actualment, hi ha diferents projectes en marxa a la instal·lació portuària tarragonina.

Divendres 12 d’agost es va iniciar l'operativa d’exportació de cinc mòduls de grans dimensions amb destinació Anvers (Bèlgica) amb finalitat industrial. Aquestaactuació, que va finalitzar una setmana després, forma part d’un gran projecte que s’està construint al Port de Tarragona, i que s’anirà exportant en diferents operatives al llarg d’aquest 2016.

Els mòduls de maquinària industrial es van carregar al vaixell ‘Wagenborg Barge 10’, atracat al moll de Cantàbria del Port de Tarragona. El vaixell que transporta els mòduls fins a Bèlgica té una eslora de 100 metres, una mànega de 33 metres i un calat màxim de 6,05 metres.

L’operativa d’exportació i la consignació de 3.130 tones de tràfic de project cargo la va realitzar l’empresa Euroports Iberica TPS, que està especialitzada en aquest tràfic, i que forma part del Grup Euroports amb 22 terminals arreu de tota Europa.

La construcció d'un projecte de projectcargo pot durar uns 10 mesos o més en construir-se i, normalment, es necessita de diferents operatives com araembarcamentsper exportar aquestes grans estructures al seu país de destinació.

tracking