Diari Més

Gastronomia

La V edició de Els Sabors de Sant Magí compta amb una major presència de públic estranger

La mostra gastronòmica, que finalitza aquest diumenge, ha ofert plats i tapes típiques de cinc centres culturals tarragonins

La V edició de Els Sabors de Sant Magí compta amb una major presència de públic estranger

La V edició de Els Sabors de Sant Magí compta amb una major presència de públic estrangerChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La V edició de Els Sabors de Sant Magí ha aplegat un major nombre de públic estranger enfront dels visitants nacionals. Així ho ha assegurat Carmen Mallo, col·laboradora del Centro Asturiano de Tarragona, quan diu que «més del 60% dels visitants que han passat per la caseta són alemanys, anglesos i francesos». Tanmateix, per unanimitat, els responsables dels stands han estat d’acord en què hi ha hagut una gran afluència de gent disposada a degustar els plats i tapes tradiconals de les diferents regions del país, que es concentren en aquesta fira.

Els asturians han explicat que les receptes que més bona acollida han tingutsónels "bollos preñaos", la sidra i les patates amb salsa de cabrales.

L’Asociación Cultural Amigos de Andalucía de SanSalvador, en canvi ha seduït els clients amb les albergínies a la mel, el "pescaíto frito", el formatge en oli i la carn amb salsa. La novetat, però, ha estat l’elaboració d’un granissat de sangria.

En total, cinc centres culturals tarragonins: l’Asociación Cultural Amigos de Andalucía de SanSalvador, el Centre Asturiano de Tarragona, el Centro Gallego Tarragona, l’Asociación Cultural y Folclórica Andaluza i la Casa de Andalucía de Tarragona yProvincia han pres part en aquesta fira gastronòmica, que va iniciar-se el passat 18 d’agost. La fira ha comptat, cada dia, amb les actuacions artístiques de totes i cadascuna de les associacions participants en l’esdeveniment. Les hores punta han estat l’hora del vermut i els sopars.

tracking