Diari Més

Política

“No acceptarem que l'independentisme discuteixi la capitalitat de Tarragona”

Alejandro Fernández exigeix “a ERC i CDC de Tarragona que desautoritzin en aquesta qüestió els seus partits a nivell autonòmic”

“No acceptarem que l'independentisme discuteixi la capitalitat de Tarragona”

“No acceptarem que l'independentisme discuteixi la capitalitat de Tarragona”Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del Grup Municipal del PP de Tarragona, Alejandro Fernández, ha assenyalat, aquest dissabte,que “no acceptarem que l’independentisme discuteixi la capitalitat de Tarragona”. Fernández ha fet aquestes afirmacions després que aquestdivendresa la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent, els independentistes hagin instat al Govern de la Generalitat de Catalunya a debatre, entre altres qüestions, la capitalitat de la província de Tarragona.

En aquest sentit, el líder popular ha assegurat que “l’independentisme antitarragoní torna a escena i en la qüestió de la capitalitat no cedirem ni un mil·límetre, perquè ja n’hi ha prou d’atacs a Tarragona”. El polític popular ha recordat que “la ciutat de Tarragona no és independentista, un fet que es demostra elecció rere elecció”.

El portaveu del PP ha finalitzat exigint que “els senyors Pau Ricomà i Albert Abelló, líders d’ERC i CDC, desautoritzin els seus partits a nivell autonòmic”.

tracking