Diari Més

Música

Compte enrere pel concert d'Status Quo a Tarragona

Aquest dissabte la banda britànica farà una de les quatre parades que té programades a l'Estat dins de la seva gira mundial de comiat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Tarragona gaudirà aquest dissabte 20 d'agost d'un dels quatre únics concerts que la mítica banda britànica Status Quo oferirà a l’Estat dins de la seva gira mundial de comiatThe Last Night of the Electrics, que representarà l'última oportunitat de veure en directe i en format elèctric una formació clau en la història del Rock’n’Roll.Status Quo arriben en plena forma, malgrat la baixa per problemes de salut del seu guitarrista Rick Parfitt, tal i com es van encarregar de demostrar aquest mateix dimecresamb un monumental directe en el seu pas pel Festival Cap Roig.

El concert d’aquest proper dissabte, que es preveu antològic per a la ciutat de Tarragona, tindrà lloc a la Tarraco Arena Plaça (TAP) i comptarà també amb la participació, dins del programa de la nit i com a artista convidada, de la cantant Carmen García, germana del reconegut Manolo García.

La giraThe Last Night of the Electrics és un repàs per tota la història i hits de Status Quo, des de la seva fundació el 1962 fins als nostres dies. Suposarà, a més, l'última oportunitat de gaudir de la seva música en format elèctric, ja que els britànics han anunciat que aquesta serà l'última gira mundial de la banda i que, a continuació, solament se'ls podrà veure en format acústic. Tarragona tindrà aquest dissabte, per tant, l'ocasió gaudir d'un moment únic en la història del Rock’n’Roll.

Les entrades, a partir de 45€, poden adquirir-se encara a www.salazero.com i www.tap.cat, així com a les principals plataformes de venda d'entrades (Ticketmaster, Carrefour, Halcon Viatges). També s’han posat a la venda entrades en les botigues locals de Tarragona i Reus, a la xarxa habitual de Sala Zero (Shiva Records, Discos Arsis, Discos Qui'k, H-Records i Discos Spook) i diversos punts de la Costa Daurada.

Tarragona vibra al ritme d'Status Quo

Tarragona vibra al ritme d'Status QuoStatus Quo

tracking