Diari Més

Societat

Una grallera tarragonina toca 'Els Segadors' enmig del Valle de los Caídos

Roser Olivé va interpretar l’himne català per retre homenatge a tots els catalans enterrats en l’enclavament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La grallera Roser Olivé, nascuda a Vallmoll i resident a Tarragona, va tocar una estrofa de l’himne català de “Els Segadors” en ple Valle de los Caídos, el passat divendres, aprofitant les seves vacances a la capital espanyola. L’objectiu, ha assegurat Olivé, era retre homenatge a tots els catalans enterrats en aquest enclavament.

La professora de l’escola El Tecler de Tarragona ha explicat que «em vaig allunyar una mica dels presents, intentant cercar l’enquadrament perquè es veiés la creu i les escalinates». Roser Olivé ha confessat que se sentia nerviosa abans d’interpretar la peça i que quan va finalitzar, “tremolava de l’emoció» i va desar ràpidament l’instrument musical ja que la gent es començava a acostar. La grallera ha ressaltat que “era impressionant veure com ressonava la melodia”.

En un primer moment, la tarragonina volia interpretar l’himne a la porta del temple, molt a prop de la tomba del dictador, però en va desistir per no «crispar els ànims dels presents», malgrat que pensa que «probablement molts dels assistents no sabien de quina música es tractava».

Una grallera tarragonina toca 'Els Segadors' enmig del Valle de los Caídos

Una grallera tarragonina toca 'Els Segadors' enmig del Valle de los CaídosFacebook

tracking