Diari Més

Cinema

Tarragona acull la preestrena de Secuestro, protagonitzada per Blanca Portillo

La pel·lícula, rodada parcialment a la ciutat, ha estat dirigida per la barcelonina Mar Targarona i produïda per Rodar y Rodar Cine

Tarragona acull la preestrena de Secuestro, protagonitzada per Blanca Portillo i rodada parcialment a la ciutat

Tarragona acull la preestrena de Secuestro, protagonitzada per Blanca Portillo i rodada parcialment a la ciutatTarragona Film Office

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts16 d'agost, a les 20 hores, els cinemes Ocine Tarragona acolliran la preestrena a la ciutat de Secuestro, l'última pel·lícula de Mar Targarona rodada parcialment a Tarragona.En concret el juny de l’any passat es van rodar a Tarragona diferents seqüències del film al Banc d'Espanya, tant a l'exterior de l'edifici com a la caixa forta. En aquestes imatges hi apareix, entre d'altres, Blanca Portillo, protagonista del film.

La pel·lícula s'estrenarà comercialment el divendres 19 d’agost. El filmSecuestro és una producció de Rodar y Rodar Cine, productora responsabled'èxits com El Orfanato, Los ojos de Julia y El Cuerpo. L'argumentexplica el canvi que experimenta Patricia de Lucas (Blanca Portillo), una prestigiosa advocada que veu com la seva vida es transforma en un malson quan el seu fill desapareix del col·legi sense deixar rastre. Hores més tard el nen reapareix i confessa que un home l'ha intentant segrestar, però que ha aconseguit escapar. La policia es mobilitza i deté el presumpte responsable. Tanmateix les proves no són concloents i el presumpte segrestador queda en llibertat. És aleshores quan Patricia decideix prendre's la justícia pel seu compte, en una decisió de conseqüències imprevisibles.A més de Blanca Portillo, Antonio Dechent, Vicente Romero, José Coronado i Josep Maria Pou protagonitzen la pel·lícula.

Mar Targarona (Barcelona, 1953), directora, productora de cine i actriu, és directora de la Fundación Taller de Guionistas i productora executiva de Rodar y Rodar Cine S.L. Va ser membre fundador de Dagoll Dagom. Com a productora ha obtingut reconeixement internacional amb títols com El Habitante Incierto, El Orfanato, Los ojos de Julia, El Cuerpo o ¿Quién mató a Bambi? També ha dirigit la pel·lícula Muere mi vida.

Tarragona com a plató

Aquest rodatge ha comptat amb la col·laboració de la Tarragona Film Office, el servei d'atenció als rodatges del l'Ajuntament de Tarragona. El passat 2015 Tarragona va acollir 100 produccions audiovisuals, xifra que situa la ciutat com la cinquena amb més produccions al conjunt de Catalunya, només per darrere de Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat i Terrassa. Entre les produccions enregistrades l'any passat destaquen, a més de Secuestro, les pel·lícules Tollywood James Bond o When Larry Met Mary, els espots publicitaris de Coca-Cola o Fontvella Levité o sessions fotogràfiques de marques com Volkswagen, Mercedes o BMW.

tracking