Diari Més

Societat

L'Obra Social ”la Caixa” destina 10.000 euros a l'Associació de Pàdel Adaptat Tarragona

La col·laboració es destinarà a un programa de pàdel adreçat a infants de Tarragona , amb l’objectiu d’integrar a nens amb i sense discapacitat a la pràctica de l’esport

L'Obra Social ”la Caixa” destina 10.000 euros a l'Associació de Pàdel Adaptat Tarragona

L'Obra Social ”la Caixa” destina 10.000 euros a l'Associació de Pàdel Adaptat TarragonaAssociació de Pàdel Adaptat Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Coscollola, director de l’Associació de Pàdel Adaptat Tarragona, i Narcis Casanova, Director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Tarragona Ciutat, han firmat un conveni de col·laboració a través del qual l’Obra Social “la Caixa” destina 10.000 euros a l’impuls d’un projecte destinat a integrar nens amb discapacitat a la pràctica de l’esport.

L’escola Pàdel amb Tu desenvoluparà l’activitat a la localitat de Tarragona i adreçarà les seves activitats a nens amb risc d’exclusió social, a nens amb i sense discapacitat i a les seves famílies. S’utilitzarà una metodologia integradora i inclusiva, tractant als nens pel seu nivell psicomotriu i no pel seu nivell de discapacitat, d’aquesta forma s’aconseguirà una millora de la qualitat de vida de les persones que hi participen.

De cara al 2016, l’entitat disposa d’un pressupost de 500 milions d’euros, la mateixa partida que els vuit anys anteriors i que la consolida com la fundació més important de tot l’Estat espanyol per recursos invertits en acció social i en una de les més importants d’Europa i d’arreu del món. Els programes socials continuaran essent prioritaris aquest any, amb la lluita contra la pobresa infantil i el foment de l’ocupació com a principals banderes.

tracking