Diari Més

Festes

Una parella de vallencs es cola en el concurs de Dames i Vells

El tercer vermut de l’associació, enguany, pretén recaptar fons per sonoritzar la festa de cara a Santa Tecla

Una parella de vallencs es cola en el concurs de Dames i Vells

Una parella de vallencs es cola en el concurs de Dames i VellsChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El popular Toca Peron! s’ha pogut sentir, aquest dissabte al migdia, en el segonconcurs de Dames i Vells a la Plaça en honor al seu nom a Tarragona. Una parella de vallencs, formada per Marc Torres i Francina Fernández, ha estat l’únic duo participant en el certamen en busca de dama i vell amb ganes de passar-ho bé, tot representant els seus propis versots. Tots dos, membres del Ball de Vells de Valls, han assegurat que “si Tarragona necessita suport per aconseguir el seu objectiu, nosaltres el donarem”, fent referència a la iniciativa d’aconseguir suficients ingressos per tal de poder incorporar un sistema de megafonia en les tres places: Dames i Vells, Natzarens i Antic Escorxador, on actuarà l’associació per les festes de Santa Tecla, durant els dies 22 i 23 de setembre. Els assistents a l’acte, també, han contribuït a la causa amb la seva consumició en la tercera edició del vermut, que ha organitzat l’associació.

El versot ideat pels vallencs, que ha girat entorn a la política en clau tarragonina i catalana, les “improductives” inversions municipals com el pàrquing de Jaume I i la caça de pokemons, entre d’altres; s’ha ficat als tarragonins a la butxaca, que fortament han aclamat: “De Tarragona, volem que sigueu!”. Els guanyadors i únics participants interpretaran, novament, la seva actuació en la penúltima representació de Dames i Vells d’enguany, com la cinquena parella. I han estat premiats amb un kit de Dames i Vells, que inclou una samarreta, un llibre –que recull els millors versots de la història de Dames i Vells- i una xapa.

L’associació de Dames i Vells, alhora, ha aprofitat l’ocasió per ballar i cantar la seva pròpia rumba, escrita per Oriol Grau i acompanyada de la música de Xato Grau, integrant del grup musical Doctor Calipso.

tracking