Diari Més

Política

L'ANC Tarragona tanca la seva campanya d'estiu, marcada de performance reivindicatives

Aquest dissabte ha tingut lloc l'última denúncia sobre el sistema sanitari català

L'ANC Tarragona tanca la seva campanya d'estiu, marcada de performance reivindicatives

L'ANC Tarragona tanca la seva campanya d'estiu, marcada de performance reivindicativesANC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Assemblea Nacional Catalana de Tarragona ha tancat, aquest dissabte, la campanya d’estiu, amb una performance que ha cobert les escales de la Catedral de Tarragona amb 80 creus grogues per denunciar el tracte d’un Estat que es mostra “insensible amb el patiment dels seus ciutadans i que desmantella el sistema sanitari català”, segons l’associació independentista.

L’actuació social ha començat a les 11:00h amb el repartiment de fulletons on s’han recordat les declaracions del ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, i de l’exdirector de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso: “Les hemos destrozado el sistema sanitario”.

Aquesta acció a la ciutat de Tarragona s’ha combinat amb d’altres a diferents punts del país per denunciar els greuges de l’estat espanyol vers Catalunya. A Tarragona, ha estat l’última manifestació de la campanya d´estiu de l'ANC, ja que durant quatre setmanes consecutives, l'ANC i Òmnium Cultural de Tarragona han anat realitzant diverses denúncies mitjançant representacions al carrer, on s´ha reivindicat l´espoli fiscal, el tracte als refugiats i la manca d´infraestructures.

A partir d’ara, el col·lectiu es centrarà en la organització de la propera Diada 11-S a la capital tarragonina.

tracking