Diari Més

Belén Esteban, Lydia Lozano i Kiko Hernández visiten Bonavista

El productor executiu del programa Sálvame ha emès un vídeo amb personatges de la cadena Telecinco durant les festes de Bonavista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri tarragoní de Bonavista ha presenciat, aquest divendres al vespre, un vídeo exclusiu amb els principals col·laboradors del programa Sálvame i presentadors d'altres programes de la cadena Telecinco, com Gran Hermano i Cámbiame, enel marc de les festes del barri. El productor executiu del programaSálvameés de Bonavista, i aquest any ha volgut fer una sorpresa als habitants del barri amb la producció d'aquest vídeo, d'uns 10 minuts de duradai que es va emetre aquestdivendresa partir de les 9 del vespre a la Plaça de la Constitució del barri.

Tal com expliquen des de l'Associació de Veïns, l'esdeveniment va ser tot un èxit. Entre 5.000 i 6.000 persones, segons afirmen, es van reunir al voltant de la pantalla gegant, també pagada pel productor executiu del programa, per veure en primera persona a personatges televisius com Belén Esteban, Lydia Lozano, Kiko Hernández i Mercedes Milà, entre d'altres.

Belén Esteban, Lydia Lozano i Kiko Hernández visiten Bonavista

Belén Esteban, Lydia Lozano i Kiko Hernández visiten BonavistaCedida

tracking