Diari Més

Sant Magí

Sant Magí acull per primera vegada 'La Festa als Ulls'

La mostra s'inaugurarà el dissabte 13 a la Casa de la Festa i l'endemà es farà un taller a càrrec d'Antonio Nodar, el fotògraf convidat

Sant Magí acull per primera vegada 'La Festa als Ulls'

Sant Magí acull per primera vegada 'La Festa als Ulls'Cedida - Antonio Nodar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vestíbul de la Casa de la Festa s'estrenarà aquest dissabte com a nouespai expositiudel projecteLa Festa als Ulls.El fotoperiodista gallec Antonio Nodar presentarà la seva visió de les festes de Santa Tecla de l’any passat, que va viure en primera persona, recorrent els actes i barrejant-se amb els teclers i tecleres durant els dies de les festes.

A més de l’exposició, enguany el fotògraf convidat també oferirà una sessió formativa que impartirà el dia 14 d’agost, de 10 a 14 h, a la Casa de la Festa. En aquesta sessió, farà referència a la seva evolució en el món de la imatge i al procés que va seguir en passar de la fotografia de premsa a projectes més personals, com From portrait to self-portrait. També explicarà la manera com va confrontar el treball de fotògraf convidat de Santa Tecla 2015.

La mostra s’inaugura aquest dissabte 13 d’agost a les 19:30h al vestíbul de la Casa de la Festa. La sessió formativa del dia 14 consistirà en un diàleg obert amb el fotògraf, que donarà prioritat al fet d’intercanviar amb ell tot tipus de preguntes que interessin a les persones inscrites, tant de caire més tècnic com de caire estilític i/o metodològic. El workshop té un preu de 30 euros i les inscripcions ja estan obertes a TarracoTicket.

tracking