Diari Més

Les obres de l'estació de trens encara no són visibles onze dies després d'iniciar-se

Adif informa que durant la setmana vinent ja es podran veure les operacions a l’andana secundària

Onze dies després d'iniciar les obres de l'estació, encara no són visibles

Onze dies després d'iniciar les obres de l'estació, encara no són visiblesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Onze dies després de l’inici de les obres de millora de l’estació de trens de Tarragona encara no són visibles. Adif ha explicat al Diari Més que «planificar una obra d’aquestes característiques no és cosa d’un dia». Actualment, segons informen fonts de l’empresa de ferrocarrils, les obres es troben en una etapa de planificació i replantejament. Oficialment, l’obra està iniciada, expliquen.

Segons explica Adif, la setmana vinent ja es podran veure operaris treballant. De moment, les obres es troben en una fase de planificació i de control, una de les més complicades de tots el procés de construcció, segons diu Adif. L’equip tècnic, format per unes dotze persones –arquitectes i enginyers–, es plantegen qüestions com, per exemple, per on entraran les excavadores i el personal i on es col·locaran els carrils que es trauran. Adif assegura que en els pròxims dies es podran veure les operacions a l’andana secundària. L’empresa va assegurar que entre dimarts i dimecres, les casetes d’obra estarien col·locades, però de moment no hi ha rastre.

Per la seva part, l’Ajuntament confia en la manera de fer de l’empresa de ferrocarrils i, a més, assegura que Adif els manté informats de totes les fases del procés de millora de l’estació.

Adif té previst destinar 3.165.406,4 euros a la inversió, que contempla la instal·lació d’ascensors i d’escales mecàniques a la primera i segona andana. L’empresa va assegurar que es minimitzarà l’afectació als usuaris durant les obres.

tracking