Diari Més

Turisme

El Port de Tarragona rep el creuer Oriana aquest divendres

El vaixell atracarà a les instal·lacions tarragonines a les 8 del matí i salparà a les 7 de la tarda

El Port de Tarragona rep el creuer Oriana aquest divendres

El Port de Tarragona rep el creuer Oriana aquest divendresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona rep aquest divendres el creuerOriana amb 1.815 passatgers a bord i 808 tripulants. L'Orianaatracarà a la terminal de creuers, ubicada al dic de Llevant, sobre les 8 hores del matí procedent de Praia da Rocha (Portugal) i salparà a les 19horesendireccióaValència.

El vaixell de la companyia P&O navega sota bandera de Les Bermudes, té una eslora de 261 metres, una mànega de 32,20 metres i un calat màxim de 8,40 metres. Construït l’any 1995, aquest creuer va visitar Tarragona dos cops aquell mateix any.

L’Oriana és el segon dels cinc creuers previstos durant aquest mes d’agost.Tarragona Cruise Port Costa Daurada preveu rebre 22 creuers aquesta temporada. D’aquesta manera, l’estratègia iniciada per l’Autoritat Portuària de Tarragona, fa quatre anys, per a convertir el Port de Tarragona en un destí regular del turisme de creuers dóna resultats positius.

La millor temporada de creuers

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des d'aquesta nit a les 12 hores,i durant tot el divendres, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

tracking