Diari Més

Successos

La Guàrdia Civil interroga els monitors responsables de la immersió del submarinista ofegat

El cos policial investiga perquè el jove  bussejador va practicar en solitari la immersió malgrat la manca d’experiència

La Guàrdia Civil interroga els monitors responsables de la immersió del submarinista ofegat

La Guàrdia Civil interroga els monitors responsables de la immersió del submarinista ofegatOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil, que s'encarrega del cas, ha interrogat els monitors responsables de la immersió per tal d’esbrinar per què el jove submarinista de 22 anys, amb poca experiència en aquest esport, bussejava en solitari, segons ha publicat la web de El País. Així mateix, s'ha pres declaració a altres bussejadors que es trobaven en el port de Tarragona en el moment dels fets.

Segons informa aquesta pàgina web, la immersió en solitari és una pràctica que està prohibida ja que limita les possibilitats de rescat en cas que el bussejador pateixi qualsevol incidència sota l'aigua, i més encara en aquells casos en què el submarinista no compta amb l’experiència necessària.

L'alerta sobre la desaparició del jove submarinista es va produir passada la una del migdia del diumenge. Fins a la zona del Port de Tarragona s’hi van desplaçar els serveis d'emergències de la Creu Roja i els efectius de Salvament Marítim, però no va fer falta la seva intervenció ja que, prèviament, un grup desubmarinistes van trobar el cos del bussejador. El noi va patir una aturada cardíaca i les maniobres de reanimació van ser inútils.

tracking