Diari Més

Turisme

El creuer Zenith desembarca 1.800 passatgers en un sol dia a Tarragona

L’embarcació va salpar direcció Eivissa, a les set de la tarda

El vaixell Zenith va ser remodelat l'any 2012 i és una de les icones de la flota Pullmantur.

El creuer Zenith desembarca 1.800 passatgers en un sol dia a TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El creuer Zenith, de la companyia Croisières de France, va atracar ahir a les vuit del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. El vaixell va arribar a Tarragona procedent de Marsella amb 1.800 passatgers a bord, i va salpar direcció Eivissa, a les set de la tarda d’ahir.

El vaixell Zenith remodelat l’any 2012 és una de les icones de la flota del grup Pullmantur i compta a les seves instal·lacions amb un teatre, casino, spa, vuit restaurants, discoteca i una biblioteca, entre d’altres. El Zenith es converteix en el desè creuer d’aquesta temporada que es preveu la millor, fins al moment, al Port de Tarragona.

Els passatgers van poder visitar el territori de manera lliure, tot i que alguns van fer ús de les excursions que s’ofereixen i que estan planificades amb l’objectiu que els creueristes descobreixin el potencial cultural, d’oci, enoturístic i turístic il·limitat que té el territori. Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creuerista gaudeixi d’una experiència única quan visita el territori, una destinació en què conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: gastronomia, bodegues, sol, platges daurades, tradició, cultura, patrimoni monumental, arquitectura modernista, oci, relax, naturalesa i esports.

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es va realitzar ahir pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de diumenge i durant tot el dilluns, els vianants només van poder utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants va estar prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruits de l’estratègia iniciada fa quatre anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són rebre 22 creuers a les instal·lacions dels Port de Tarragona, el doble de l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers. Pel Port, aquest és el camí a seguir.

tracking