Diari Més

Festes

La Travessa d'andròmines de Sant Magí escalfa motors

Aquesta edició canvia els seus horaris

La travessa d'andròmines de Sant Magí escalfa motors

La travessa d'andròmines de Sant Magí escalfa motorsAndròmines Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més, dins del calendari festiu de Sant Magí, els tarragonins tenen una cita el proper 15 d’agost a la Platja del Miracle per tal de lluir el seu enginy i dots marineres en la VII travessa d’andròmines. Una activitat lúdica, que cada cop aplega més gent.

La VII Travessa vindrà acompanyada de la 5a edició de la Travessa infantil i la 6a edició del Concurs de fotografia. La novetat d’enguany serà l’horari. Es retardarà perquè en puguin gaudir els més mandrosos, i es canviarà l’ordre de les travesses infantil i d’adults per donar més pes i interès als més petits, i més temps i emoció als grans. Així doncs, la trobada als boxes, serà entre les 10:30h i les 11:00h. A les 12:00h tindrà lloc la sortida de la Travessa infantil, i a les 12:30h el “xupinazo marí” donarà la sortida a la Travessa gran.

Les inscripcions per participar en l’esdeveniment ja estan obertes amb l’objectiu d’arribar a totes aquelles persones interessades a inventar i idear qualsevol creació que siguicapaçde fer-los flotar a l’aigua.

La Travessa d'andròmines de Sant Magí escalfa motors

La Travessa d'andròmines de Sant Magí escalfa motorsAndròmines Tarragona

tracking