Diari Més

Successos

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un submarinista al Port de Tarragona

El jove ha fet una immersió amb el grup empresarial Big Blue Center, sense constar en el programa de busseig

Imatge d'arxiu del parc subaquàtic del SES a l'escullera del Port de Tarragona.

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un submarinista al Port de TarrragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La PoliciaJudicial de la GuàrdiaCivil juntamentamb el Grupd'Especialistesd'ActivitatsSubaquàtiques(GEAS) i ServeiMarítim investiguen la mortd'unsubmarinistade 22 anys, que respòna les inicialsM.F.R.

El jove hauria mort, tal i com ha explicat el cos policial, a les 13:30 hores mentrefeiauna immersió en grupamb l'empresaBig Blue Centera la zonadel ParcSubaquàtic, situata l'Escullera del dic de llevant del Port de Tarragona. Tot i que encara es desconeixen les causes del desenllaç, els components del grupl'hantret de l'aigua mig inconscient i ha mortcinc minuts més tard.

Segonstestimonis, membres de la Societatd'ExploracionsSubmarines de Tarragona (SES) han ajudat a pujar a la llanxa al submarinista que havia perdut de vista al grup de busseig que l'acompanyava, peròper voluntat pròpia l'haabandonat, poc temps després, per retrobar-se amb els seus companys. Ha estat aleshores, quan el grup d'immersió l'ha trobaten estat d'inconsciència.

Tenint en comptealtres fonts, la víctima no constava apuntada en la llista d'immmersióprogramada per aquest diumenge. A més a més, el Servei d'EmergènciesMèdiquesha assegurat que el submarinista no estava afiliat a cap club.

tracking