Diari Més

Via Pública

Caos circulatori al Camí del Castell de Tamarit en arribar la temporada alta

Al tram final només hi ha un carril, i els conductors tenen problemes per sortir-ne

Caos circulatori al Camí del Castell de Tamarit en arribar la temporada alta

Caos circulatori al Camí del Castell de Tamarit en arribar la temporada altaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camí del Castell de Tamarit que uneix l’antiga carretera Nacional 340 amb la platja de Tamarit viu aquests dies d’agost una gran saturació de vehicles. Especialment, segons expliquen diversos treballadors de l’indret, els caps de setmana, quan són molts els ciutadans i turistes que intenten accedir fins a la mateixa platja amb el seu vehicle privat. El problema arriba quan els conductors es topen amb la petita placeta final, a tocar de la platja, amb tot un seguit d’indicacions que prohibeixen l’aparcament, ja que l’espai és totalment insuficient com per acollir vehicles. Els hi toca girar cua i comença el caos circulatori, ja que el tram final és molt estret, i dificulta que hi puguin passar dos turismes alhora.

«Molta gent que vénen ens diuen que no poden aparcar. Deixen el seu cotxe a l’aparcament del càmping i van cap a la platja. Estic segura que, si es pogués aparcar sense problemes, vindria molta més gent a la platja de Tamarit», assegurava la Lola Bonacia, encarregada del restaurant Brisa Tamarit.

A banda del problemàtic tram final, la resta del camí tampoc se salva dels problemes: des de l’antiga Nacional i fins a l’accés als dos càmpings de la zona hi ha dos carrils de circulació, un per cada direcció, però són tan estrets que es fa molt difícil circular amb normalitat. «El camí és un caos, no hi cap ningú. Això passa des de la pujadeta de la via del tren», afegia l’encarregada del local. En canvi, el subdirector del càmping Tamarit Park Resort considera que la problemàtica no és tal, «la carretera té un ample correcte», assegurava.

El caos circulatori es va veure ahir al matí incrementat amb la vuitena edició de la Travessia de natació de Tamarit a La Móra.

Rècord en la Travessia

Un total de 94 nadadors van participar enguany de la travessia fins a La Móra. Es tracta del rècord d’assistència d’aquest esdeveniment que ja comença a convertir-se en tradició. Aquest acte de la festa major del barri, que costava cinc euros d’inscripció, va aplegar ahir a nadadors experimentats de diversos clubs de natació del camp. El vencedor, va ser Joan Coll, un veí de La Mora, que va marcar un temps de 17 minuts i 14 segons.

Caos circulatori al Camí del Castell de Tamarit en arribar la temporada alta

Caos circulatori al Camí del Castell de Tamarit en arribar la temporada altaCristina Aguilar

tracking