Diari Més

Política

Les mancances ferroviàries esdevenen la nova parada de denúncia de l'ANC

L’Estació de Renfe ha estat l’últim escenari triat per l’associació independentista

Les mancances ferroviàries esdevenen la nova parada de denúncia de l'ANC

Les mancances ferroviàries esdevenen la nova parada de denúncia de l'ANCÒmnium Cultural

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han tornat a protagonitzar, aquest divendres a la tarda, una nova performance reivindicativa per denunciar a peu de carrer els greuges que el Govern Espanyol realitza a Catalunya.

En aquesta ocasió, la tercera protesta de les quatre que les associacions independentistes tenen previstes, s’ha posat l’accent en les mancances ferroviàries i de mobilitat que pateix en el seu conjunt el Camp de Tarragona. És per aquesta raó, que durant uns minuts, els actors i voluntaris que han participat en aquesta performance han adoptat com a escenari l’estació de Renfe de la ciutat tarragonina per a la seva manifestació.

Recordem que el cicle de reivindicacions es va engegar el passat divendres 22 de juliol, amb la denúncia a la falta d’acollida als refugiats tant per part de l’Estat Espanyol com de la Unió Europea, sota el títol “Mare Mortum”. La propera i última escenificació tindrà lloc a les escales de la Catedral i a la plaça de les Cols amb la voluntat de criticar el mal que el govern central ha ocasionat en el sistema sanitari.

tracking