Diari Més

Focus, encarregat de les cerimònies d'obertura i clausura de Tarragona 2017

El grup barceloní ha estat la proposta més ben valorada de les quatre empreses candidates

Focus, encarregat de les cerimònies d'obertura i clausura de Tarragona 2017

Focus, encarregat de les cerimònies d'obertura i clausura de Tarragona 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Focus, grup empresarialbarceloní, ha estatel candidat seleccionat per realitzarel dissenytant de lacerimòniad'obertura com de cloendadels Jocs del Mediterrani 2017. Desprésque la mesa de contractacióde la FundacióTarragona 2017 hagi estudiatles diferents ofertes econòmiquespresentades per les quatre empreses candidates al concurs; finalment, Focus va resultar ser la proposta més ben valoradaper a l'execució de la tasca. L'adjudicacióresta a l'esperade la formalització del contracteentreTarragona 2017, i Focus, grup conegut-especialment- per les sevesproduccionsteatrals.

El preu dels serveisque l'empresabarcelonina posaa disposició de la organització dels Jocs és de 27.000 euros. La segona inversió més barata, només superada per Emotions Plus Concept, que havia ofert un preu de 25.000 euros, però que ha quedat descartada per ser l'empresa menys valorada.

En segona posició d'entre les empreses participants es troba la companyia teatral La Fura dels Baus, la valoració de la qual ha quedat 13,17 punts més enrere envers Focus, que va assolir una puntuació final de 77,63 punts. Completen la llista, l'aliança entre Benecé Produccions i Velvet Events, en tercer lloc, i per acabar Emotions Plus Concept.

Les cerimònies d'obertura i clausura dels Jocs se celebraran el 30 de juny i el 9 de juliol; respectivament, a l'estadi de futbol del Nàstic. Les bases del concurs estableixen que elements com l'aigua, la pirotècnia, els castells, la història de Tarragona i la pau al Mediterrani han de constar en la temàtica dels espectacles. Per a més informació sobre la producció de la companyia Focus, podeu consultarel web.

tracking