Diari Més

Via Pública

Estudien obrir un nou carril a Pare Palau per les obres a Ramon i Cajal

S’han instal·lat dos mesuradors d’afluència de vehicles

Imatge del carrer Pare Palau ahir al matí, amb un pas molt elevat de vehicles.

Estudien obrir un nou carril a Pare Palau per les obres a Ramon i CajalJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tram de Ramon i Cajal entre Prat de la Riba i Rambla Nova, en sentit pujada, va quedar tancat al trànsit aquest dimecres, provocant que els vials que la Guàrdia Urbana ja va preveure, el carrer Pare Palau i Rambla Nova, es col·lapsessin fins a cert punt, ahir i abans-d’ahir. De fet en la jornada d’ahir dos tècnics de l’àrea de mobilitat treballaven sobre el terreny per veure com s’estava repartint el flux de vehicles.

Pare Palau registra, entre les vuit del matí i les vuit de la tarda que es manté el trànsit tallat al carril de Ramon i Cajal, un trànsit massiu, fent que alguns vehicles formin, fins i tot, cua a Prat de la Riba per accedir-hi. L’Ajuntament estudia en aquests moments obrir de forma temporal, un nou carril en aquest carrer. Es tractaria d’eliminar momentàniament entre 25 i 30 metres d’aparcament de zona blava, per tal de fer que la incorporació a la Rambla Nova sigui molt més fluida, ja que el semàfor només té una durada de 20 segons en verd –i un minut en vermell–, adaptat a la baixa afluència de vehicles que registra aquesta via habitualment.

De moment, els tècnics de l’àrea de mobilitat expliquen a Diari Més que no creuen necessari posar en marxa aquesta mesura, però encara han d’avaluar els resultats dels dos mesuradors d’afluència col·locats a l’asfalt, a Pare Palau i Prat de la Riba. «Els vam posar dilluns per comparar el trànsit que es registrava abans del tancament i després», confirmava un dels professionals. El carril de Ramon i Cajal seguirà tancat en sentit pujada fins al 31 d’agost, de vuit del matí a vuit de la nit, tot i que els caps de setmana estarà obert.

tracking