Diari Més

Societat

Desapareix una jove de 14 anys de Torreforta

La família creu que pot voler conèixer un noi amb qui contacta per les xarxes socials

Imatge de la jove extreta del seu facebook

Desapareix una jove de 14 anys de TorrefortaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Judit Tomas González, una jove de 14 anys i veïna de Torreforta, va ser vista per última vegadaaquest dillunsa les quatre de la tarda. La menor va sortir de casa amb el mòbil i sense diners ni documentació. Després de trucar-la i buscar-la, la família va decidir dirigir-se a la comissaria més pròxima i denunciar la desaparició de la jove. Fa unes hores, els Mossos d’Esquadra ja han engegat el protocol d’alerta.

Segons ha explicat la família al Diari Més, la menor hauria pogut conèixer un jove de 18 anys que mantenien una relació via xarxes socials, però que encara no s’havien vist mai. «Sospitem que l’ha anat a conèixer», especula la mare. Judit Tomas anava vestida amb uns pantalons curts negres i una samarreta negra amb lletres roses. És alta, amb el cabell llarg, corpulenta, ulls verds i pell morena. La jove estudia tercer de l’ESO a l’Institut de Torreforta.

La família l’està buscant per l’estació d’autobusos de Tarragona i també han difós per les xarxes socials la imatge de la menor.

Imatge del cartell distribuït per buscar la noia

Busquen una menor de Torreforta desaparegudaDiari Més

tracking