Diari Més

Política

Tarragona és una 'illa' en el mar sobiranista

Durant dues setmanes, el PP dirigeix Tarragona i la premsa espanyola en fa notícia

Article de El Mundo dedicat al Partit Popular que assumeix la governabilitat de Tarragona.

El Mundo dedica un article al Partit Popular de Tarragona i la seva responsabilitat de govern a Tarragona.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'oceà independentista ha vist com una illa constitucionalista ha emergit a Tarragona. Amb aquestes premisses es presenta aquest diumenge una informació al rotatiu 'El Mundo' que dedica un article al fet que, durant dues setmanes, el Partit Popular —amb el seu cap de llista, Alejandro Fernández, assumit l'alcaldia— decideix els designis de la capital tarragonina.

En realitat, amb un pacte de govern amb el PSC, el PP i el que queda d'Unió, el 'constitucionalisme' ja era el governava la ciutat de Tarragona. La novetat és que la formació popular, que en molts comicis aconsegueix una representació 'residual' ara es troba al capdavant d'una de les ciutats més importants (per capitalitat i per població), de Catalunya.

L'estrena del nou alcalde popular, com s'explica a l'article, ja es va fer davant força gent, presidint la presentació oficial del Nàstic al Nou Estadi aquest dissabte i lliurant el premi Ciutat de Tarragona una vegada finalitzat el partit contra el Saragossa. El diari valora especialment la capacitat de Fernández per entomar els xiulets que rep quan assumeix el rol institucional i no se n'està de considerar que la Firagost de Valls, on Alejandro Fernández també hi serà present representant la ciutat és 'territorio comanche'.

Pau Ricomà, el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona no se n'ha estat, de comentar al seu compte de Facebook, l'article i en especial la imatge que acompanya la informació del diari espanyol, «Aquesta imatge d'El Mundo no té desperdici, sobretot el peu de foto. El primer dia que Ballesteros deixa l'alcaldia accidental en mans del PP, publica una foto d'una reunió dels regidors del PP i dels seus assessors, tractant-los de 'equipo de gobierno'. Confonen desig amb realitat, o no.»

tracking