Diari Més

Laboral

Sospiten que només s'ha canviat el conveni a la treballadora dels casals que es va queixar

La Coordinadora Obrera Sindical critica la política comunicativa del Consell Esportiu del Baix Camp, l'empresa adjudicatària

Treballadors i sindicat denuncien la mala gestió dels casals municipals

Treballadors i sindicat denuncien la mala gestió dels casals municipalsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora Obrera Sindical presenta aquest divendres la demanda contra el Consell Esportiu del Baix Camp per les condicions laboralsals Casals d'Estiupromoguts per l'Ajuntament de Tarragona.

La COS ja fa dues setmanes que va denunciar públicament la situació «precària» que vivien els treballadors i el fet que no feien servir el conveni col·lectiu adequat:«Fan servir el conveni d’instal·lacions esportives i gimnasos, en lloc del de lleure. Això els permet pagar menys als treballadors», explicava aleshores Josep Maria Martorell, extreballador dels casals i membre de Cos.

El sindicat ha fet públic que arran de les queixes presentades el Consell Esportiu del Baix Camp ha reconegut que no aplicava el conveni laboral pertinent i «s'ha vist forçat a resoldre-ho». Tot i així, expliquen que l'error només s'ha comunicat a la treballadora que va presentar la queixa, cosa que els fa pensar «quela resta de treballadors i treballadores es mantindran en un conveni inadequat».

tracking