Diari Més

Jocs Mediterranis

Ballesteros es dóna temps fins a l'octubre per aconseguir el finançament dels Jocs

Ballesteros està convençut que l'acord econòmic arribarà per la bona sintonia amb els Govern de l'Estat, de la Generalitat, el COE i els partits polítics majoritaris

Primer pla de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb gest pensatiu abans de l'inici de la roda de premsa sobre els Jocs Mediterranis. Imatge de l'1 de juny del 2016

Josep Fèlix Ballesteros, govern espanyol, Jocs Mediterranis, pressupost, COE, Tarragona 2017, recursosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

31 de juliol era la data límit que s'haviadonatJosep FèlixBallesteros per aconseguir un acord de finançamentpels JocsMediterranis Tarragona 2017. La data ja arribat peròl'acord encara no. L'alcalde de Tarragonava donar aquesta datapensant que hi hauria el Govern Central constituït, «però com que no és així i no hi ha ningú que ens pugui donar la garantia que es constitueixi en els propers dies, tenim temps fins l’octubre per acabar de concretar l’acord».

Ballesteros es mostra convençut que el finançament s'acabaràaconseguint«perquè estem treballant a nivell polític amb el Govern de la Generalitat i els partits majoritaris de Madrid i comptem amb el seu compromís ferm». I continua: «A més a més, durant aquest període hem aconseguit del Govern de l’Estat un nou compromís de 3 milions d’euros que ja va anunciar la vicepresidenta del Govern després del Consell de Ministres el passat de 10 de juny».

«En aquest moment es disposa de l’acord polític i el consens tant amb el Govern de la Generalitat, com el de l’Estat, així com amb els diferents partits polítics majoritaris i el Comitè Olímpic Espanyol per garantir que hi haurà el finançament necessari per l’organització i celebració dels Jocs Mediterranis 2017», manifestael batlle.

I conclou: «Com a alcalde no tinc cap dubte que, amb els suports polítics que tenim, els Jocs Mediterranis estan plenament garantits». A més a més, «des de fa setmanes estem realitzant visites setmanals a les principals infraestructures dels Jocs amb l’objectiu de constatar la seva evolució. De fet, la propera setmana ja començarà la reforma de l’estadi d’atletisme».

tracking