Diari Més

CDC denuncia que la rebaixa del preu dels pàrquings públics oculta l'increment del preu per hora

El portaveu de CDC assegura que Reus té una política d'aparcaments més competitiva que Tarragona

Un dels aparcaments és el de Savedra.

Preu fixe de 5,5 euros als Aparcaments Municipals a partir de les dues hores i mitjaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Abelló, portaveu del Grup Municipal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a l’Ajuntament de Tarragona,ha manifestat aquest dijous que tot i que la rebaixa de la tarifa màxima dels pàrquings municipals «és un pas endavant», la nova política de preus anunciada per l’equip de govern «no deixa de ser una operació de maquillatge per ocultar que el preu de l’hora s’ha incrementat un 5,7%».

I és que tal i com anunciava aquest dimecres l'equip de govern municipal, aparcar més de dues hores i mitja als Aparcaments Municipals de Tarragona a partir de l'1 de setembre tindrà un preu fix de 5,5 euros, però el preu per minut veurà un increment de 0,02 cèntims, que suposen 12 cèntims més cada hora.

«Celebrem que la tarifa màxima s’hagi reduït notablement però no podem obviar que, al mateix temps, s’està castigant a la majoria d’usuaris dels pàrquings municipals, aquells que mai superen les dues hores i mitja d’estacionament», ha assenyalat Abelló, que ha assegurat que aquest augment de preu de l’hora «continuarà provocant que moltes persones no triïn Tarragona per venir a comprar o fer qualsevol activitat d’oci».

En aquest sentit, el Portaveu de CDC ha assenyalat queciutats veïnes com Reus segueixen tenint una política d’aparcaments més competitiva. «Per aparcar una hora a Tarragona pagarem un 26,7% més que a Reus, i si volem aparcar tot el dia pagarem un 37,5% més», ha posat d’exemple Abelló.

tracking