Diari Més

Detingut per assaltar diversos comerços amb un ganivet de grans dimensions

L'home, de 51 anys i veí de Campclar, va assaltar establiments de la Granja i de Torreforta

Detenen un atracador que va assaltar diversos comerços amb un ganivet de grans dimensions

Detenen un atracador que va assaltar diversos comerços amb un ganivet de grans dimensionsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos establiments i comerçosdels barris tarragonins de la Granja i Torreforta van ser víctimes, el matí d'aquestdilluns, d'assalts duts a terme per un mateix atracador. L'home, Juan G. A. de 51 anys i veí de Campclar, anava vestit amb roba d'hivern, un passamuntanyes i una gorra.

L'homeen qüestióentrava als establiments amenaçant el personalamb un ganivetperniler de grans dimensions i demanantels diners de la caixa. Una de les víctimes va trucar a la Guàrdia Urbana, i gràcies a la descripció facilitada, els agents van poder localitzar-lo a la plaça García Lorcade Torreforta. En el moment en què els agents el van veure, l'home sortia d'una farmàcia i va començar a escapar de la Guàrdia Urbana tan bon punt es va adonar de la seva presència.

Finalment els agents van poder detenir l'home per intent de robatori amb intimidació, i els agents van poder comprovar, posteriorment, que va amenaçar els treballadors de la farmàcia d'on el van veure sortir, a més d'altresdosestabliments del Carrer Menorca, com a mínim.

tracking