Diari Més

Jocs Mediterranis

L'Ajuntament de Tarragona estudiarà la concessió a una empresa privada de la gestió de l'Anella

La proposta feta al Ple Municipal ha estat votada per PSC, Ciutadans, PP i UDC. CDC s'ha abstingut, mentre que ERC, la CUP i ICV hi han votat en contra

La urbanització de l'Anella avança dins dels terminis previstos

La urbanització de l'Anella avança dins dels terminis previstosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona estudiarà la viabilitat d'una concessió a una empresa privada de la gestió d'equipaments de l'Anella Mediterrània, on se celebraran els Jocs Mediterranis 2017. La decisió ve després d'un punt que ha entrat d'urgència al plenari d'aquest divendres per estudiar la viabilitat de la proposta feta per l'empresa Santa Gadea, que inclouria la construcció de tres camps de futbol i una residència al voltant de l'Anella. Això comportaria una gestió privada durant 40 anys dels equipaments i el consistori hauria de pagar un cànon de 2,5 milions d'euros anuals. El punt s'ha aprovat amb els vots del PSC, Ciutadans, PP i UDC i l'abstenció de CDC. ERC, la CUP i ICV hi han votat en contra.

El coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, ha insistit que el fet que s'iniciï un estudi no significa que la constructora que presenta la proposta, Santa Gadea, acabi sent l'empresa a la qual s'adjudiqui la gestió, en cas que finalment es decidís externalitzar la construcció. «El que estem fent és el que toca fer: il·legalitat ni una», ha insistit l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, que ha recordat que es tracta d'estudiar els models possibles.

tracking