Diari Més

Detenen dues persones per robar el contingut dels contenidors de Roba Amiga

Els fets van tenir lloc el passat 14 de juliol en una actuació al barri de Sant Pere i Sant Pau

Dos joves es fan amb les claus de contenidors de Roba Amiga i roben el contingut

Dos joves es fan amb les claus de contenidors de Roba Amiga i roben el contingutTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes de 19 i 54 anys respectivament han estat detingutscom a presumptesautors de robatorisde roba en contenidors de Roba Amiga, fet que l'entitat havia denunciat en trobar-se, a l'hora de treure el material dels contenidors, que estaven pràcticament buits.L'actuació policial va tenir lloc el passat 14 de juliol al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, quanun dispositiude vigilància d'espais públicsconjunt de la Guàrdia Urbana i de Mossos d'Esquadrava localitzar, a l'alçada del bloc Sant Mateu, una furgoneta carregada de bosses amb roba.

L'operació es va realitzar arran de queixes veïnals que els agents rebien des de feia cert temps sobre comunitats de persones de nacionalitat romanesa que vivien en furgonetes aparcades a la via pública a Sant Pere i Sant Pau. La furgoneta que van trobar plena de bosses amb roba estava vigilada per un noi que no era ni el conductor ni el titular del vehicle. Però tot i això, els agents van trobar entre les propietats del jove, també de nacionalitat romanesa i de 19 anys, un joc de claus que obria alguns dels contenidors de Roba Amiga. Finalment el mateix dia 14 el jove va ser detingut com a presumpte autor dels robatoris.

Al llarg dels següents dies l'actuació va seguir, identificant una altra persona vinculada amb els robatoris. A aquest segon sospitós, de 54 anys i també romanès, se li va trobar una altra clau que obria contenidors de Roba Amiga, en aquest cas del carrer Ramon i Cajal. Els agents finalment van localitzar la roba robada.

tracking