Diari Més

La Festa Major de la Móra està envoltada d'incertesa

El president de l'Associació de Veïns assegura que les festes perillen per les traves que posa Domini Públic

La Festa Major de la Móra està rodejada d'incertesa

La Festa Major de la Móra està rodejada d'incertesaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major del barritarragoní de la Mórad'aquest estiu perilla, tal com assegura el president de l'Associació de Veïns, Francesc Garcia, en declaracionsa Altafulla Radio. Segons explica Garcia, «Domini Públic de Tarragona ens està posanttot tipus de traves». D'aquesta manera, la realització de les festesencara no estaria assegurada.

«Ens tractencom si haguéssim de treureprofit econòmic de les festes, com si fóssim un negoci», explicaGarcia, fent referència als problemes que els plantejael departamentdel consistori tarragoní. «Però nosaltres només ajudem al fet que les festes arribin al barri», segueix.

Programa d'actes

Tot i la incertesa del moment, l'Associació de Veïns ha estat treballant en el programa d'actes per si finalmentel barri tarragoní de la Móra téfestes. Algunes de les activitats que podrien tenir-hi lloc són una sardinada el 29 de juliol, una festa country dissabte dia 30 i la festa Móra Bora per als més joves. I com a principal novetat, una sessió de cinema a la fresca el 4 d'agost a les 10 de la nit, amb la pel·lícula Jurassic World.

tracking