Diari Més

Albert Abelló serà el nou president del Consorci d'Aigües

Substitueix a l’advocat Antoni Huber, qui ocupava el càrrec des del 2011

Albert Abelló serà el nou president del Consorci d'Aigües

Albert Abelló serà el nou president del Consorci d'AigüesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del grup municipal de PDC a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, és el nou president del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT). De fet, aquest càrrec es farà oficial aquest divendres, en la celebració del primer consell d’administració que tindrà lloc a Tarragona, al vespre. D’aquesta manera, substitueix a Antoni Huber i Company, que va ser degà del Col·legi d’Advocats de Tarragona i és militant d’Unió Democràtica de Catalunya. Aquest havia ocupat el càrrec des de l’any 2011. Els alcaldes de Tarragona i Reus, Josep Fèlix Ballesteros i Carles Pellicer, repetiran com a vicepresidents del CAT.

Així mateix, es manté Kepa Díaz de Mendibil –Dow Chemical– en representació de les Indústries, mentre que el director del Complex Industrial Ercros de Tarragona, Marc Fargas, substituirà a Jesús Loma-Ossorio a. Respecte als membres en representació de la Generalitat, aquests canviaran i els encarregats d’ocupar el càrrec seran el regidor de CDC a Deltebre, Kilian Franch, i l’advocada Trinitat Castro. A la vegada, hi haurà un canvi pel que fa als representants de les Comunitats de Regants del Delta de l’Ebre.

Domingo Alcalà substituirà al que havia estat president del Sindicat de Regs de la Comunitat de Regants-Sindicat Agrícola de l’Ebre, José Pedro Castells. El president de la Comunitat de Regants del Marge Dret de l’Ebre, Manel Masià, repetirà en el càrrec.

tracking