Diari Més

Jocs Mediterranis

Conveni per a la transmissió dels Jocs Mediterranis entre la Fundació Tarragona 2017 i la CCMA

Els mitjans del Corporació oferiran en directe les cerimònies d’inauguració i clausura i les principals competicions esportives

Conveni per a la transmissió dels Jocs Mediterranis entre la Fundació Tarragona 2017 i la CCMA

Conveni per a la transmissió dels Jocs Mediterranis entre la Fundació Tarragona 2017 i la CCMATarragona 2017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Núria Llorach, presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), i Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, han signat un conveni de col·laboració per tal de donar la màxima difusió als XVIII Jocs Mediterranis. Els jocs se celebraran l'estiu vinent a la ciutat de Tarragona i quinze municipis més. En el marc d'aquest acord, els mitjans de la CCMA oferiran la transmissió de les cerimònies d'inauguració i clausura dels Jocs, així com de les principals competicions esportives.

El conveni de col·laboració per a la comunicació i difusió de les activitats dels XVIII Jocs Mediterranis, suposa que la CCMA informarà i difondrà les diferents activitats que es duguin a terme en el marc dels Jocs Mediterranis a través de TV3, Catalunya Ràdio i els seus mitjans digitals. A més, es transmetran en directe les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis. La Fundació Tarragona 2017, per la seva part, col·laborarà amb la CCMA en la coordinació d'aquestes transmissions. Ballesteros ha definit aquest acord com a «fonamental i medul·lar en el projecte dels Jocs Mediterranis, per a Tarragona i per al conjunt del país». També ha dit que, per a la Fundació Tarragona 2017, aquest acord és «crucial», ja que suposa«oferir la transmissió de la cerimònia d'inauguració i de cloenda en un senyal molt professional i de qualitat a tot el món mediterrani». A més, s'ha mostrat molt satisfet de «tenir la CCMA i els seus mitjans -TV3 i Catalunya Ràdio- al darrere d'aquest projecte des del minut zero».

Núria Llorach ha recordat que «des dels Jocs Olímpics de Barcelona, la CCMA, a través dels seus mitjans, ha demostrat un compromís clar amb l'esport». La presidenta en funcions ha destacat que ara els jocs«donen l'oportunitat a la CCMA de divulgar-los al món, amb la transmissió en directe de les cerimònies d'inauguració i clausura i de les principals competicions esportives des de les diferents seus».

Aquest nou acord s'afegeix al que es va signar al juny del 2015, entre TV3 i la Fundació Tarragona 2017, per a la promoció del concurs dibuix per al disseny de la mascota dels Jocs Mediterranis. Els XVIII Jocs Mediterranis se celebraran del 30 de juny al 9 de juliol del 2017 a la ciutat de Tarragona i quinze municipis més, tretze dels quals es troben a la seva demarcació. Els Jocs són una competició de caràcter poliesportiu que s'organitza en el marc del moviment olímpic, amb el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI).

tracking