Diari Més

Successos

Un veí de Tarragona posa un fals paquet bomba i crea el pànic a un bar del carrer Reding

La part exterior de l’embolcall del paquet contenia una pila i dos cables soldats amb estany

L'embolcall contenia una pila i dos cables soldats amb estany.

Un veí de Tarragona posa un fals paquet bomba i crea el pànic a un bar del carrer RedingDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una broma molt pesada. Això és el que va passar ahir a un bar del carrer Reding de Tarragona. El propietari de l’establiment va trobar un paquet bomba a sobre de la màquina de tabac del bar. Espantat, va trucar als Mossos d’Esquadra, que van arribar de seguida al lloc dels fets.

El paquet, amb un embolcall de color marró, contenia una pila i uns cables soldats amb estany a l’exterior. En un primer moment, el propietari del bar va preguntar als clients presents si el paquet era d’algú. Ningú en sabia res. Durant una estona, el pànic es va apoderar de l’ambient.

Els Mossos i el propietari del bar van revisar les imatges de la càmera de seguretat. Va ser llavors quan es van assabentar que la persona que va deixar allà aquell sospitós paquet era un client habitual de l’establiment. L’home, d’uns 50 anys i veí de la zona, va entrar al bar, va demanar un cafè i va deixar el paquet a sobre de la màquina de tabac. Els Mossos van anar a buscar-lo.

L’home va demanar perdó al propietari de l’establiment i va explicar als Mossos d’Esquadra que havia estat una broma. Els veïns de la zona definien l’acció com «una broma de molt mal gust». Segons ha pogut saber el 'Diari Més', el propietari no ha volgut denunciar els fets.

El paquet estava col·locat sobre la màquina de tabac.

Un veí de Tarragona posa un fals paquet bomba i crea el pànic a un bar del carrer RedingDiari Més

tracking