Diari Més

Mobilitat

La reforma de la muralla causa problemes en la circulació de la Part Alta

L’Associació de Veïns Casc Antic i Voltants denuncia la manca de presència policial per solucionar-ho i la presència de senyals «contradictoris»

La reforma de la muralla causa problemes en la circulació de la Part Alta

La reforma de la muralla causa problemes en la circulació de la Part AltaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’inici de les obres de reforma de la muralla romana –en el tram de la Baixada del Roser– ja ha generat queixes veïnals. Tot i la modificació dels accessos i del trànsit, els veïns asseguren que «estem vivint moments de caos». Des d’aquest dimecres, s’ha tallat l’accés a la baixada del Roser des de Pla de Palau i això ha provocat algun episodi de confusió a l’hora de circular amb un vehicle. El vicepresident de l’Associació Veïns Casc Antic i Voltants, Quim Castellví, va explicar ahir que «els senyals de trànsit confonen als conductors». Posava d’exemple que «si entres pel Portal de Sant Antoni i arribes al carrer de les Coques, et trobes amb una indicació que només et permet anar fins a Pla de Palau si ets veí. Per contra, si decideixes baixar el carrer de les Coques perquè no tens el permís de pas, topes amb dues senyals de prohibit el pas». Aquesta mateixa situació també es repeteix entre «el carrer de la Mare de Déu del Claustre i la plaça Sant Joan».

Des de l’associació demanen «presència de la Guàrdia Urbana, almenys els primers dies, per solucionar el caos». A la vegada, demanen que es tapin els senyals que porten a confusions. «La imatge que donem als turistes, entre obres i cotxes passant és desagradable», afegia Castellví.

tracking