Diari Més

Tradició

La V Cursa Nocturna del Seguici Festiu amplia el recorregut en 200 metres

En total, els adults recorreran 5 quilòmetres pels carrers de la ciutat i, els més petits, també podran calçar-se les sabatilles el pròxim 6 d’agost

La V Cursa Nocturna del Seguici Festiu amplia el recorregut en 200 metres

La V Cursa Nocturna del Seguici Festiu amplia el recorregut en 200 metresAnna Fortuny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ja tradicional Cursa Nocturna del Seguici Festiu arriba a la seva cinquena edició. El pròxim 6 d’agost, petits i grans, podran calçar-se les sabatilles i recórrer els carrers de la ciutat per una causa solidària. Els impulsors d’aquest esdeveniment esportiu, però també de caire social, són la colla de la Mulassa de Tarragona i l’empresa Athletic Track. La presidenta d’aquest element del bestiari de la ciutat, Íngrid Martínez, va explicar –ahir en la presentació de la cursa– que «finalment, completem els cinc quilòmetres de recorregut que ens havíem plantejat quan vam iniciar el projecte, ja que enguany hem ampliat en 200 metres el trajecte que anirà des de la plaça de la Font al Pla de la Seu».

El representant d’Athletic Track, Alfonso Moriana, va destacar també que «hi haurà quatre curses infantils dirigides a tots aquells que van néixer entre el 2005 i el 2012». El preu per inscriure’s –ja sigui a la botiga de Bikilia o a la web d’Athletic Events– és d’11 euros per adults i 2 euros per als menors. Preveuen l’assistència de 900 persones. Enguany, part dels beneficis aconseguits es destinaran al Club Vaixell, entitat sense ànim de lucre, fundada fa 50 anys, que ofereix diverses activitats per a persones amb discapacitat. L’encarregada del taller de teatre, Míriam Gonçalves, va agrair la col·laboració «coincidint amb el nostre aniversari».

tracking