Diari Més

Cultura

Competició creativa d'escriptors i il·lustradors a l'Espai Jove la Palmera

La trobada artística comptarà amb l'amenització musical d'Oscárboles

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Nit de la Il·lustració

Competició creativa d'escriptors i il·lustradors a l'Espai Jove la PalmeraDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous 14 de juliol l'Espai Jove la Palmera acollirà la quarta edició de la Nit de la Il·lustració.. L'acte començarà a les 22 h de la nit (obertura de portes a les 20 h) i estarà dinamitzat pel cantautor tarragoní Oscárboles.

La Nit de la Il·lustració convocarà una selecció de joves creadors dels mons de les lletres i il·lustració per protagonitzar una competició creativa singular: es proposarantemes a l'atzar iels escriptors crearan microrelats relacionats amb aquests temesmentreels il·lustradors posaran la imatge en directe.

Entre els escriptors participaran Jordi Lleixà, Joan Pons, Albert Ventura, Agnès Llorens, Maria Roig, Tomeu Tomàs Torrell i Xavi Salsench. I a la banda de l’equip d’il·lustració hi prendran part Helena Blay, Zeus, Neus Planelles, Arnau Casanoves, Desirée Castella, Sara Porres, HernanenH, Tamara Huete, Alba Domingo, Lara Gombau, Cristina Toro, Francesc Escriche i Heidy Ramírez.

La Nit de la Il·lustració, iniciativa del col·lectiu Grups d'amics de la Nit de la Il·lustració format exclusivament per coorganitzar aquest esdeveniment,tindrà lloc en el marc del Festival Sota la Palmera, organitzat per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona amb el suport i assessorament de Vòrtex Produccions, Genovesa Narratives Teatrals, l’Espai de Dansa Evohé i TAC 12 com a mitjà col·laborador. La programació forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Cartell de la trobada.

Competició creativa d'escriptors i il·lustradors a l'Espai Jove la PalmeraDiari Més

tracking