Diari Més

Turisme

Octavi Bono, nomenat nou Director Generalde Turisme de la Generalitat

De manera provisional, les tasques que duia a terme a la Diputació
les assumirà l'actual equip humà del Patronat

Octavi Bono, nomenat nou Director Generalde Turisme de la Generalitat

Octavi Bono, nomenat nou Director Generalde Turisme de la GeneralitatGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fins ara director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono, ha estat nomenat nou Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Després de 21 anys al capdavant de l'organisme autònom de la Diputació, deixa el càrrec per substituir Marian Muro, que desenvolupava aquestes funcions i que ara inicia una nova trajectòria professional al sector privat.

Bono continuarà treballant per a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, però des d'una visió més global, amb l'objectiu de fomentar la dinamització i la competitivitat del sector turístic de tot Catalunya. El seu coneixement i experiència del sector turístic li servirà per afrontar un dels seus principals reptes, l'impuls al desenvolupament del Complex Turístic Integrat, al costat de PortAventura. De fet, el sector ha rebut amb optimisme aquesta notícia, atès que es tracta d'un professional forjat al territori.

Octavi Bono, diplomat en Turisme (CETT-UB)i llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (UNED), ha ocupat des de l'octubre de 1995 la gerència i la direcció del Patronat de Turisme. Al llarg d'aquests anys al capdavant d'aquest organisme autònom, ha liderat l'aposta estratègica de la Diputació de Tarragona pel turisme, motor econòmic pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, ha fomentat l'acció conjunta dels agents i destinacions turístiques, unificant l'estratègia i els recursos.

Les tasques dutes a terme per Octavi Bono al Patronat de Turisme de la Diputació seran a partir d'ara redistribuïdes de forma provisional per l'actual equip.

tracking