Diari Més

Comerç

El peluix de Tarracus, entre els elements més venuts del marxandatge dels Jocs

Des de fa dues setmanes, la botiga oficial del certamen esportiu també ha destacat per despatxar, sobretot, samarretes i les motxilles ‘gymbags’

El peluix de Tarracus, entre els elements més venuts del marxandatge dels Jocs

El peluix de Tarracus, entre els elements més venuts del marxandatge dels JocsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El peluix de la mascota oficial dels Jocs Mediterranis 2017, Tarracus, és un dels elements de marxandatge que més s’ha venut des de l’obertura de la botiga oficial, fa dues setmanes. Així mateix, segons detallen des de l’organització, també destaca la venda de samarretes i de motxilles anomenades gymbag.

«Estem molt satisfets de l’èxit de Tarracus i el punt de venda de la Rambla funciona molt bé», asseguren des de la Fundació 2017. De fet, cal recordar que l’empresa guanyadora del concurs per a la creació, producció i distribució del merchandising va ser Expolicencias. Arran de la gran expectació que ha tingut la botiga oficial dels Jocs, situada a la Rambla Nova, es preveu l’ampliació del nombre de punts de venda i dels canals de distribució. Més enllà dels elements més venuts, també es poden adquirir barrets, gorres o ulleres que fan referència als Jocs Mediterranis que se celebraran d’aquí menys d’un any. El peluix de la ja popular mascota –de la qual se n’han fet tot tipus de comparacions i crítiques a través de les xarxes socials– de moment només es pot tenir en petit tamany i al preu de 15 euros.

tracking