Diari Més

Successos

L'explosió al bar de l'avinguda Catalunya no va ser accidental

Dues persones van resultar ferides, un jove que es trobava a l’interior del local i una dona que resultar ferida lleu pels vidres trencats

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'explosió.

Explosió de butà amb ferits a l'avinguda CatalunyaCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La deflagració de gas butà al bar Ocandil, ubicat al número 32 de l’avinguda Catalunya, a la ciutat de Tarragona el passat dissabte no va ser accidental. Així, l’explosió hauria estat provocada.

Una de les dues persones que van resultar ferides durant l’incident fou un jove, el cuiner, que es trobava a l’interior del local, que romania tancat, en el moment dels fets. Tot i que es va produir una forta explosió a l’interior de l’establiment, no es van haver de lamentar més ferits però sí danys al local. En cas que la deflagració hagués estat més intensa, l’incident podria haver desembocat en una tragèdia major, tenint en compte que el bar està als baixos d’un edifici.

L’explosió va ser dissabte a un quart de dues del migdia. En arribar, els Bombers van haver de tallar el gas de les ampolles, van ventilar el local i van comprovar que no hi havia danys en l’estructura. A banda del jove ferit greu, una dona va resultar ferida lleu per talls a la cara. Entre els desperfectes, la deflagració va fer caure les plaques de guix del sostre de la cuina. Com a mesura preventiva, els veïns de l’edifici van ser confinats als seus habitatges fins que es va descartar qualsevol perill posterior.

tracking