Diari Més

cultura

Tarragona es belluga al ritme del 26è Festival de danses tradicionals

En total, més de 120 dansarires participen en l’esdeveniment popular

Tarragona es belluga al ritme del 26è Festival de danses tradicionals

Tarragona es belluga al ritme del 26è Festival de danses tradicionalsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al llarg d’aquesta tarda i fins a les 21:30h, la Plaça de la Font balla al so de la XXVI edició del Festival d’estiu de danses tradicionals, organitzat per l’Esbart Dansaire de Tarragona.

Enguany, el Grupo de Danzas Coletores de Calahorra, juntament amb l’Esbart Sant Feliu de l’Agrupació Folklòrica de Sant Feliu del Llobregat se sumen en qualitat de convidats a l’Esbart Dansaire de Tarragona, en què hi participen un total de més de 120 dansaires.

Alhora, l’esdeveniment compta amb la presència de les bandes musicals Faktoria Folk de Tarragona i els Gaiteros de Albelda.

Entre les diferents actuacions, s’han interpretat el tradicional Ball de Gitanes de vila-nova i la Geltrú, la Jota de San Felices i Vora l’Ebre de l’Esbart Dansaire. En acabar l’espectacle popular, s’ha organitzat un sopar i la cloenda del festival la marcarà la mostra a càrrec de Ball Folk i la música de Faktoria Folk.

Un cop més, amb aquest tipus d’actes, l’Esbart Dansaire pretén promoure la cultura popular catalana a través de balls tradicionals.

Representació de l'Esbart Dansaire de Tarragona

Tarragona es belluga al ritme del 26è Festival de danses tradicionalsDiari Més

tracking