Diari Més

Successos

'Batalla campal' entre dues famílies al Serrallo

La baralla va acabar amb un detingut per atemptat contra els agents de l’autoritat i amb una dona a l’Hospital Santa Tecla per convulsions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues famílies romaneses es van barallar ahir al carrer Sant Andreu del Serrallo. La discussió va començar entre dues menors, i minuts més tard, un familiar va arribar al lloc amb un ganivet. Llavors va començar la ‘batalla campal’. Segons expliquen els testimonis, les famílies, que viuen a l’edifici conegut popularment com a ‘Ranxo Grande’, ja feia dies que es barallaven. Finalment, ahir a la nit, a les 22.18h, els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir.

La baralla va acabar amb un detingut per atemptar contra un agent de l’autoritat. L’home, de 36 anys, nacionalitat espanyola i veí del Serrallo, va agredir a un agent, que intentava separar a les dues famílies. Per altra banda, els Serveis d’Emergències mèdiques van haver d’assistir a una dona de 37 anys, que va patir ansietat i convulsions. Finalment, va ser traslladada a l’Hospital Santa Tecla.

Segons un testimoni, «dues noies joves s’estiraven dels cabells i després ja van aparèixer ganivets de pam». Els clients que estaven asseguts a les terrasses dels dos restaurants del carrer Sant Andreu van aixecar-se i van marxar corrent. Els crits i les corredisses dels principals implicats de la baralla van causar el pànic a tots els serrallencs. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres furgonetes de l’ARRO, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies.

Desesperació

Els veïns del Serrallo ja no poden més. Estan cansats de les contínues baralles pels carrers d’un barri que fins ara havia estat tranquil. Així ho mostra un missatge al Facebook dels Veïns del Serrallo, en què demanen als cossos policials que «ens ajudeu a treure aquests veïns que porten tants problemes, por i malestar».

La baralla va tenir lloc al carrer Sant Andreu del Serrallo.

'Batalla campal' entre dues famílies al Serrallo

tracking