Diari Més

Música

Viatge pels grans èxits del teatre musical

L’Auditori del Camp de Mart va acollir ‘El Musical: Grans Èxits’, que va comptar amb 180 aficionats de la música i professionals com Nina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ple absolut al Teatre Auditori del Camp de Mart. ‘El Musical: Grans Èxits’ va reunir 180 aficionats del món de la música que van sorprendre a tots els espectadors. També van participar-hi professionals del sector, que han participat en produccions com 'Els Miserables', 'Mamma Mia!', o 'Hair'. Les cantants Nina, Talía del Val, Carlos Solano i Joan Vázquez van ser els principals protagonistes de la màgica nit.

L’esdeveniment va està organitzat per l’Obra Social de la Caixa i per Stage Entertainment España, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest musical participatiu es troba emmarcat en el Festival d’Estiu de Tarragona. L’acte, que va durar gairebé dues hores, va captivar el cor de tots els assistents, que van gaudir dels èxits més antics de la història del teatre musical en mans de grans mites de la música.

Els artistes van estar dirigits Xavier Torras (direcció musical) i Daniel Anglès (direcció escènica). El concert va oferir fragments musicals emblemàtics dels compositors més importants del gènere, tals com Elton John, Ulvaeus, Andersson, Leigh, Webber i Schönberg: un viatge pels grans èxits del teatre musical des de la dècada dels seixanta fins a la dels noranta. El rei Lleó, L’home de la Manxa, Jesucrist Superstar, Cats o Els Miserables són alguns dels musicals que també van protagonitzar l’esdeveniment.

L'esdeveniment musical es va celebrar a l'Auditori del Camp de Mart.

Viatge pels grans èxits del teatre musicalDiari Més

tracking