Diari Més

Focs

Un castell de focs digne de ser recordat

L’espectacle va estar ben compensat, amb un guió ben executat, i la climatologia era perfecta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pirotècnia Valenciana, de Llanera de Ranes (València) va superar les expectatives dels tarragonins. Va oferir un espectacle complet, d’aquells que la gent guarda a la seva memòria i que situarà com un dels millors castells de focs que s’han disparat a la Punta del Miracle.

La pirotècnia va sorprendre amb efectes diferents: aquàtics i digitals. A més, la climatologia va jugar a favor de l’espectacle. Durant 19 minuts, el cel de Tarragona es va omplir de llum i color. El públic assegurava que havia passat de pressa el temps. L’espectacle va estar ben compensat, amb un guió ben executat.

José Manuel Crespo, director de la pirotècnia Valenciana i, també, creatiu, ja va guanyar el Concurs l’any 2013, i sempre que ha tirat pirotècnia a Tarragona ha rebut molt bones crítiques. Avui és el torn de la pirotècnia Firevision Internacional CO. LTD de Hunan (Xina). A partir de dos quarts d’onze, des de la Punta del Miracle. Demà al migdia, el jurat decidirà quin ha estat el millor castell de focs del Concurs.

Tercera jornada del Concurs de Focs Artificials de Tarragona: Pirotècnia Valenciana

Tercera jornada del Concurs de Focs Artificials de Tarragona: Pirotècnia ValencianaElena Pedrola

Tercera jornada del Concurs de Focs Artificials de Tarragona

Tercera jornada del Concurs de Focs Artificials de TarragonaElena Pedrola

Tercera jornada del Concurs de Focs Artificials de Tarragona

Tercera jornada del Concurs de Focs Artificials de TarragonaElena Pedrola

tracking