Diari Més

Salut

Salut confirma que el Joan XXIII tindrà UCI Pediàtrica abans que acabi l'any

El director dels Serveis Territorials de Salut al Camp de Tarragona, Roger Pla, també va confirmar que l'hospital serà reedificat

Una ONG busca voluntaris per acompanyar malalts de Joan XXIII

Una ONG busca voluntaris per acompanyar malalts de Joan XXIIICristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UCI pediàtrica de l'hospital Joan XXIIIserà una realitat abans de finalitzar aquest 2016. Així ho va confirmar Roger Pla, director dels Serveis Territorials de Salut al Camp de Tarragona, aquest dijous al vespre, en una comissió de la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET). Durant la reunió, també va assegurar que la part vella de l’hospital, «aproximadament un 60% de les instal·lacions», serà totalment rehabilitadaen un futur pròxim, començant per aquesta implementació de la UCI infantil. Segons comuniquen des del CET,Plava explicarque la nova UCI tindràun cost aproximat d'un milió i mig d'euros, i uns 3 milions d'euros de manteniment.

Actualment les urgències estan sent renovades, i un cop les obres finalitzin, Pla va assegurar que es reedificaria la resta de centre per parts. Així doncs, a priori, i tal com confirma el president del CET, Ángel Juárez, que va estar present a la reunió, els pressupostos de l’any vinent inclouran la reedificació del centre hospitalari tarragoní. Juárez assegura que aquestes notícies són molt ben rebudes per la Coordinadora, ja que «són dues reivindicacions històriques del grup».

Juárez explicaque més endavanttindrà lloc una nova reunió amb Roger Pla per tal de concretar els terminis i les dates de la implementació de la UCI pediàtrica.

tracking