Diari Més

Oci

Lluís Gavaldà repassa els hits dels clàssics per obrir el Port Tarraco Sunset Festival

Durant aquest estiu es preveuen un conjunt d’activitats al vespre a l’amfiteatre de Port Tarraco, un espai redissenyat per activitats lúdiques

Lluís Gavaldà i Trau reviuran l'esperit del rock and roll dels 60

Lluís Gavaldà i Trau reviuran l'esperit del rock and roll dels 60Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una personal revisió dels clàssics del pop i del rock internacional a càrrec de Lluís Gavaldà i el grup Trau obre el proper diumenge3,a les 20 hores el Port Tarraco Sunset Festival, un programa d’oci i cultura que es prolongarà fins a principis de setembre al amfiteatre de la marina amb la idea d’obrir aquest magnífic espai urbà a la ciutadania.

Gavaldà (Els Pets) i Trau (grup de pop psicodèlic guanyador del Sona 9 el 2014) s’han ajuntat per jugar amb els grans èxits dels Beatles, Kinks, Beach Boys o Who en un concert familiar ideat perquè grans i petits viatgin fins els 60 i ballin els himnes ‘sixties’ que han creuat el temps de generació en generació. L’espectacle es va estrenar amb enorme èxit el passat abril al Teatre Tarragona com a preàmbul del festival Minipop.

Els hits d’aquests grans grups de capçalera suposen només el tret de sortida del Port Tarraco Sunset Festival, dissenyat en dies temàtics: els dimarts -classes esportives guiadas-, els divendres -arts escèniques- i diumenges -música en viu-.

Cinema a l’aire

lliure

El primer divendres d’agost i de setembre està prevista també la projecció de cinema a l’aire lliure. La programació completa es donarà a conèixer en detall en els pròxims dies i s’ha creat una pàgina específica del Port Tarraco Sunset Festival a Facebook (www.facebook.com/PortTarracoSunsetFestival).

Totes les actuacions tindran lloc, amb un escenari creat específicament per al Sunset Festival, a l’amfiteatre de Port Tarraco, un espai redissenyat recentment per desenvolupar activitats lúdiques a l’aire lliure en condicions òptimes.

Com el seu nom indica, les activitats estan programades a última hora del capvespre, un moment òptim en els mesos d’estiu per contemplar la posta de sol, gairebé tocant l’aigua en una hora màgica del dia.

L’any passat ja es va realitzar, amb un alt èxit de afluència, el Festival Blau Marí, que va comptar amb quatre esdeveniments que es van realitzar entre el 25 de juliol i el 10 d’octubre de 2015. El Sunset Festival dona continuitat a aquesta idea i la intenció es que es segueixi desenvolupant en els propers anys. Segons explica Marc Colls, director general de Port Tarraco i organitzador del festival, «més que un cartell de categoria, vam buscar un degoteig constant d’activitats atractives que integrin la marina en el pols de la ciutat; el repte fonamental és aconseguir que aquest espai entri en la vida quotidiana dels tarragonins i cali com una opció més d’oci, igual que quan es plantegen fer una passejada per la Part Alta, la Rambla o El Serrallo».

tracking