Diari Més

Societat

Viatge al passat per inaugurar el nou espai de la Casa Joan Miret

L’organitzadora d’esdeveniments AG Planning ha condicionat l’edifici per a actes socials

Viatge al passat per inaugurar el nou espai de la Casa Joan Miret

Viatge al passat per inaugurar el nou espai de la Casa Joan MiretOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Situada al número 36 de la Rambla Nova de Tarragona, la Casa Joan Miret és un edifici emblemàtic de la història i l’arquitectura més recents de la capital del Tarragonès. I actualment, a més de l’encant arquitectònic de la segona meitat del segle XIX, l’edifici també compta amb les oficines de l’organitzadora d’esdeveniments AG Planning.

Aquestdijousal vespre, l’empresaha inauguratla Casa Joan Miret com a seu de les seves oficines i com a espai polivalent on poder-hi celebrar tot tipus d’esdeveniments, des de casaments i recepcions, fins a sopars i banquets. L’acte ha comptatamb la presència de representants tant del sector polític com del teixit empresarial i d’altres personalitats vinculades a la ciutat.

L’interior de l’edifici albergaval’exposició ‘La Casa Joan Miret: un passat amb història’, que narravade qui havia estat la casa antigament, el seu passat i els seus secrets. A més, a través de la mostra, els convidats han pogutveure l’interior d’un edifici normalment tancat al públic, mentre personatges caracteritzats de l’època s'hi passejaven. A l’exterior, al pati de darrere, un banquet esperava els assistents a l’esdeveniment. Canapés i beguda acompanyats de música jazz en directe, que han fet d'aquestvespreuna vetllada amb història i encant.

tracking