Diari Més

Jocs Mediterranis

El compte enrere pels Jocs Mediterranis ja està en marxa

Aquest dijous s'ha inaugurat la botiga amb els productes oficials, i s'ha activat el comptador

El compte enrere pels Jocs Mediterranis ja està en marxa

El compte enrere pels Jocs Mediterranis ja està en marxaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un monitor de LED situat a sobre de la nova botiga oficial dels Jocs Mediterranis, compta des d'aquest dijousal matí els dies, les hores i els minuts que falten per l’inici dels Jocs Mediterranis. El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor i la consellera d’esports, María Isabel Negueruela, ajudats del Tarracvus, han pitjat el polsador per donar el tret de sortida a què promet ser, un complicat comte enrere, fins al 30 de juny de 2017.

«Hi ha una voluntat inequívoca per part d’administracions de 16 municipis, dues diputacions provincials, el govern de Catalunya, el govern d’Espanya, i també del Comitè Olímpic Espanyol. Aquest esdeveniment no l’aturarà ningú. Tenim la il·lusió i l’absoluta convicció que junts farem uns excel·lents Jocs Mediterranis», haasseguratVillamayor. El regidorha explicatque s’han anat assolint totes les metes que s’han anat proposant, «ja vaig dir que tindríem beneficis fiscals per les empreses col·laboradores i els vam tenir, ja vaig dir que hi hauria inversió el 2016 del pressupost general de l’Estat i vam tenir 3,4 milions d’euros. I ja vaig dir al març que també hi hauria una nova aportació...».

En aquests moments, el comitè dels Jocs continua treballant a la recerca de més recursos econòmics per tal de cobrir la despesa operativa, un cop assolits els objectius en matèria d’infraestructures. «Són els recursos que necessita un projecte estratègic. N’arribaran més, n’estic segur», ha afirmat.

Segons expliquen, adaptaran el pressupost a la capacitat de recaptació, així que el plantejament de renunciar, que va fer l’alcalde, setmanes enrere, sembla del tot descartat.

El Tarracvs se'n va a Taiwan

Els Jocs compten ja amb la seva pròpia botiga oficial, a la primera coca de la Rambla Nova, just a l’alçada del número 34. Tasses, bosses, barrets, gorres, ulleres o samarretes; tot tenyit del blau característic dels Jocs. Tot i que els responsables creuen que el que més èxit tindrà seran els peluixos del Tarracvs, la popular mascota. «De moment els tenim només en mida petita per 15 euros, però quan s’acostin els jocs també n’hi haurà de mida gran», explicava una de les encarregades d’obrir la botiga, l’Helena Rius. Els productes també es podran adquirir a les seus de les diferents modalitats esportives, i als centres comercials que participen en el patrocini dels Jocs.

Com a curiositat, els primers compradors d’aquests productes de fabricació nacionalhan estat uns turistes de Taiwan, que atrets per la presència de la gran mascota groga, s'han acostata l’estand per informar-se i acabar adquirint diverses samarretes.

El compte enrere pels Jocs Mediterranis ja està en marxa

El compte enrere pels Jocs Mediterranis ja està en marxaOlívia Molet

tracking