Diari Més

Successos

Detingut per fer-se passar per una empresa de serveis telefònics

El presumpte autor dels delictes feia dues setmanes que l’havien acomiadat de l’empresa denunciant

El detingut, a través del servidor de correu electrònic, enviava e-mails.

Detingut per fer-se passar per una empresa de serveis telefònics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil deté a Tarragona una persona per vulnerar els serveis d’una empresa de telefonía mòbil. Al detingut, veí de Tarragona, se li imputen delictes de revelació de secrets, injúries i calúmnies. La investigació va tenir com a punt de partida una denúncia que deia que alguna persona havia accedit al servidor de l’empresa dedicada a la comercialització de serveis telefònics amb més de 150 botigues distribuïdes en el territori nacional.

Per aquest motiu els agents especialitzats en delictes tecnològics, van iniciar diverses línies d’investigació, que van donar com a resultat la identificació, localització i detenció a la ciutat de Tarragona, d’un home de 29 anys, com a suposat autor de delictes de revelació de secrets, injúries i calúmnies.

El detingut presumptament va vulnerar els protocols de seguretat de l’empresa i a través del servidor del correu electrònic, enviant e-mails a més de 150 botigues, que contenien injúries i calúmnies.

A més, el detingut va fer-se passar pel departament de comunicació de l’empresa, per tal que el personal treballador introduís dades d’accés a les eines corporatives de la mateixa empresa. També s’ha descobert que el presumpte autor feia dues setmanes que l’havien acomiadat de l’empresa denunciant.

tracking