Diari Més

Restauració

El Pósito de Cambrils, adjudicatari del local buit del Pòsit de Pescadors

El local ha resultat l'escollit d'entre les 10 propostes presentades fins el passat 11 de juny

D'aquí poc temps l'edifici ja tornarà a tenir vida pròpia.

El rellotge de l'edifici del Pòsit de Pescadors ja torna a donar l'hora als 'serrallencs'Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Finalment el restaurant que ocuparà l'espai buit del Pòsit de Pescadors del Serrallo, on abanshi havia situadaLa Puda, seràl'empresafamiliar Pòsit 2 S.L, propietària del restaurant El Pósito de Cambrils, que es troba a la plaça Mossèn Joan Batalla del municipi del Baix Camp.

L'adjudicaciódel concurs del contracte d'arrendament del local comptava amb 10 propostes, que es van poder presentar fins l'11 de juny, i l'empresa Pòsit 2 S.L, amb una puntuació de 96 punts per part de laComissió Tècnica de l'Administració de l'Autoritat Portuària de Tarragona, que ha valorat les ofertes, ha resultat la més adient pel lloc. Tal com fan constar des del Consell, s'ha considerat que aquesta és l'empresaque ha desenvolupat elmillor pla d’explotació, organització en la prestació delservei, memòria comercial,horaris, i també la milloroferta econòmica presentada.

La proposta que ha plantejat el Póstio té uns horaris d’atenció al públic molt amplis, de dilluns a diumenge de 10 a 16.30 hores, i de 20 a 24 hores, flexibilitzant i ampliant-los quan la situació de la temporada ho requereixi. Tanmateix, es generaran 15 llocs de treball de mitjana anual.

El Pósito

El Pósito, fundat l'any 1973, té més de 45 anys d'història i experiència en cuina marinera. Actualment, compta amb una plantilla de 31 treballadors, i la xifra ascendeix a 58 empleats durant els mesos d’estiu. Aquesta empresa ha obtingut molts premis a diferents nivells, sobre tot per la seva contribució a la divulgació de la cuina marineraautòctona; d’altra banda, participa de forma activa en diferents jornades gastronòmiques de la zona.

tracking